pärnu

pärnu

maanantai 1. elokuuta 2016

Rantajamit

Puolittaisen kesäloman viimeinen viikonloppu vierähti kaveriporukan rantajameissa. Sää suosi, sauna oli kuuma ja järvivesi lämmintä. Oli ihanaa vain olla ja nauttia leppoisasti hyvästä seurasta.



Nämä ihmiset ovat olleet elämässäni jo yli kymmenen vuoden ajan, joten ystävistä on tullut läheisempiä ja tutumpia kuin monista sukulaisista. Yhdessä on tehty aika monta etelän matkaa ja lasketteluviikonloppua, ja vietetty pikkujouluja ja syntymäpäiviä. Osan kanssa on poljettu satoja kilometrejä pyörän selässä, uitu hallissa ja järvessä, juostu maratoneja Berliinissä ja Tukholmassa ja osallistuttu triathlonkisoihin Suomessa ja ulkomailla. Ja oli alla pyörä tai ei, kaikkien kanssa ollaan vahvasti samalla aaltopituudella.



Koska elämään mahtuu välillä paljon muutakin kuin auringonpaistetta, on yhteisissä illanvietoissa puitu monesti myös työasioita, lasten asioita ja parisuhteita, ja oltu vuoron perään terapeutteja toinen toisillemme. Vertaistukea on aina tarjolla.



On mahtavaa, että vielä näin aikuisella iällä löytää samanhenkisiä ihmisiä ystäväksi ja osaksi elämäänsä. Olen heistä jokaisesta valtavan kiitollinen.



Kauan odotettujen rantajamien jälkeen alkaa taas arki. Lapsilla se koittaa vasta parin viikon päästä, mutta minun kohdallani se alkoi nyt. Koska asiakkaat palaavat lomilta, koneeni naputus jatkuu tasaisena aamusta iltaan.

Kesä oli hyvä. Syksy saa tulla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti