pärnu

pärnu

perjantai 5. elokuuta 2016

Laukkukaupoille Marimekkoon!

Koulun ja töiden alkaessa moni päivittää laukkunsa uuteen uskoon. Tämä tiedetään myös Karisman Marimekossa, jossa kaikki kauniit, kestävät ja laadukkaat reput, olkalaukut, käsilaukut, kassit ja lompakot on koottu liikkeen etuosaan lähempää tutustumista varten.


Marimekon laukun, kassin tai repun ostaminen on nyt erityisen kannattavaa, sillä yli 100 euron kertaostoksesta saa 20 euron alennuksen.


Tykkäätkö tyylitellä sävy sävyyn? Nämä houkuttelevat kukkakuosit suorastaan huutavat päästä mukaan! Kevyestä puuvillamarkiisista valmistetussa Pieni Unikko -kuosisessa olkalaukussa on nahkasomisteet. Laukussa on magneettikiinnityksellä suljettava kansiläppä ja piilotetut nepparit sivuilla. Sisäpuolella on neljä taskua, joista yksi on vetoketjulla suljettava, ja ulkopuolella on suuri vetoketjullinen tasku. Ovh. 250 euroa.


Paksusta puuvillamarkiisista valmistettu klassinen olkalaukku on Ristomatti Ratian suunnittelema. Olkahihna on säädettävä, ja laukussa on vetoketjullinen suuaukko sekä kansiläppä. Siinä on useita sisä- ja ulkotaskuja, joista monissa on vetoketju.Työlaukkujen aatelia! Ovh. 150 euroa.


Polyamidista valmistetussa repussa on pehmustetut ja säädettävät olkahihnat sekä kaksi vetoketjullista ulkotaskua sivuilla. Sisällä on topattu tasku 11 tuuman kannettavalle sekä vetoketjullinen verkkotasku. Ovh. 115 euroa.


Tämän ihastuttavan ja kukkaroimaisen uuden laukkumallin (vas.) kuosina on Tattari, ja olkahihna on samaa kuosia. Puuvillapintaisessa ja tvillivuorillisessa laukussa on nupillinen lukko. Ovh. 65 euroa.


Polyamidista valmistetussa suorakulmaisessa olkalaukussa on kolme ulkotaskua, joista kahdessa on vetoketju. Olkahihna on säädettävä, ja sisäpuolellakin on vetoketjullinen tasku. Ovh. 65 euroa.

Kipin kapin Marimekkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti