pärnu

pärnu

perjantai 12. elokuuta 2016

Ei flunssaa, kiitos!

Nyt kun olen taas kerran tervehtynyt jonkin sortin keuhkopöpöstä, päätin yrittää puolustuskykyni vahvistamista sisäisin keinoin. Marssin Karisman Life-kauppaan, josta mukaani tarttui suoliston bakteerikantaa ja elimistön omaa immuunipuolustusta vahvistavaa glutamiinia, boulardiita ja sinkkiä. C- ja D-vitamiinia ja Echninaforcea meiltä löytyi jo valmiiksi.Syön päivittäin paljon kasviksia ja marjoja, mutta lähiviikkoina pyrin syömään niitä entistäkin enemmän, jotta saan mahdollisimman paljon suojaravintoaineita. Sokeria yritän vältellä, koska se on bakteereille otollinen kasvualusta.
Esimerkiksi tällaisen pienen kattilallisen kasviksia syön aika usein pääruoalla. Laitan kattilaan kesäkurpitsaa, sipulia ja minitomaatteja, lorauksen oliiviöljyä, tilkan soijakastikkea ja ripauksen suolaa ja pippuria. Sopii ihanasti kanan ja riisin kaveriksi!

Olen syönyt viime joulukuusta lähtien antibioottikuurin lähes joka toinen kuukausi. Miksikö? No siksi, että heti kun saan pienenkin flunssan, se pesiytyy samantien syvälle keuhkoihini, eikä lähde sieltä muilla keinoin pois. Ja voit uskoa, että niitä muita keinoja on kokeiltu.

Hoidan keuhkojani päivittäin kortisonipohjaisella astmalääkkeellä, mutta tautien ehkäisyyn siitä ei ole apua. Luulen, että monet antibioottikuurit ovat laskeneet oman puolustuskykyni niin matalaksi, että nappaan taudin ihan pienimmästäkin pärskäisystä.

Ihan supermälsää:/

Nyt siis koitan sinnitellä 7 viikkoa ilman tautia. Lokakuun alussa minulla olisi vielä yhdet triathlonkilpailut ja olisi ihan superhienoa, jos niihin saisi valmistautua terveenä. Sen jälkeen voin niiskuttaa vaikka loppuvuoden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti