pärnu

pärnu

keskiviikko 17. elokuuta 2016

Lemmikkipäivä lauantaina Karismassa - pehmolelut ja kepparit mukaan!

Kauppakeskus Karismassa vietetään ensi lauantaina, 20.8., Lemmikkipäivää.

Luvassa on elämyksiä, rapsutuksia, sympaattisia katseita ja kiinnostavaa tekemistä kaikille eläinten ystäville.


 
Paikalle kannattaa tulla heti aamusta, sillä esimerkiksi Marolan eläinpihalla asuvat sympaattiset alpakat ovat tavattavissa Sinuhen edustalla klo 10-14. Rapsuttelun ohella voi kokeilla lypsämistä Suomen suurimmalla leikki-lypsylehmällä.

Sepän Sirkuskoirien koiranäytös ja koirat paijattavana ovat puolestaan paijattavina Karisman keskusaukiolla klo 10.30, 12 ja 15. Villähteen Agility-Urheilijoiden Toko- ja Rally-tokonäytökset ovat samassa paikassa klo 11–11.30 ja 14–14.30. Myös Lahden seudun etsintäkoirat kertovat toiminnastaan ja samalla voi tutustua heidän koiriinsa.

Jos kotona asuu ongelmakoira tai kissa, piipahda Mustissa ja Mirrissä. Eläinten käytösneuvoja on paikalla klo 12-16. 

Päijät-Hämeen eläinsuojeluyhdistys kertoo toiminnastaan klo 10-16.  Royal Canin-, Pedigree- ja Pure Natural -tuotteet ovat esittelyssä koko päivän


Tuo pehmolelu lääkärintarkistukseen!

BR-lelujen myymälään voi tuoda oma pehmolelun lääkärintarkastukseen klo 11-15. Paikalla on myös BR-ukko. Lisäksi kaikista BR:n normaalihintaisista pehmoleluista saa lauantaina 20 prosentin alennuksen.
Lääkärintarkastuksen jälkeen matkaa voi jatkaa Finlaysonille, jossa on pehmolelunäyttely klo 14.00. Tuomalla paikalle oman eläinpehmolelun voi osallistua näyttelyyn. Kaikki osallistujat saavat pienen yllätyspalkinnon.

Lempipehmon lisäksi kainaloon kannattaa napata myös oma keppihevonen. 4H-yhdistyksen kepparirata odottaa innokkaita ratsastajia.

Nähdään lauantaina Karismassa!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti