pärnu

pärnu

torstai 2. maaliskuuta 2017

Juhlaviikko!

Kisahuuman sopivasti tällä viikolla on juhlittu suomalaisten MM-kisamenestystä. Ensin lauantaina Krista Pärmäkosken hopeaa ja eilen Iivo Niskasen kultamitalia. Vaikka en töiden ja koulupäivien takia ole päässytkään vielä kisamonttuun, niin joka matka ja lähtö on tullut seurattua silmä kovana television, puhelimen tai tietokoneen näytön äärellä.


Eilen mentiin Simon kanssa torille hurraamaan Iivo Niskaselle. Olipa ihokarvoja nostattavan upea tunnelma, kun koko kaupungin keskusta lauloi kuorossa Maamme-laulua. Tällaista hetkeä ei tule omassa kotikaupungissa vastaan kenties enää koskaan!


Alkuviikon koulupäivät Nurmijärvellä menivät todella nopsasti. Keskiviikon ryhmätehtävä oli suorastaan hysteerisen hauska. Ei uskoisi, että kehittämistyön menetelmien ympäriltä voi saada aikaan jotain niin hulvatonta. Kaikki ryhmät eivät tosin lipsuneet asialinjalta.


Tänään ja huomenna olen tiedottajan ja toimittajan töissä Suomi100Forumissa Sibeliustalolla. Kyseessä on tulevaisuusfoorumi, jossa käydetään mielenkiintoisia keskusteluja päivän polttavien aiheiden ympäriltä. Keskustelun alustajina ja haastajina toimii yrityselämän ja koulutuksen huippuasiantuntijoita.


Asiantuntijapaneeleiden keskustelu oli etenkin ravitsemusteeman ympäriltä niin kiinnostavaa, että kun tuli yleisön kommentointivuoro, en malttanut olla hiljaa. Jotenkin sitä ihan unohti, että on tilaisuudessa töissä, eikä yleisönä!

Jos hyvän keskustelun merkki on se, että se tuntuu loppuvan liian aikaisin, niin tässä todellakin kävi niin. Vaikka aikaa oli pari tuntia, niin keskustelun parissa olisi helposti vierähtänyt varmasti toinen mokoma lisää. Mielenkiinnolla odotan, mitä huominen tuo tullessaan.

Huomenna ja viikonloppuna pitää pakata armottomasti, sillä auton nokka kääntyy sunnuntaiaamuna kohti Rukatunturia. Pitää toivoa, että pieni orastava flunssanpoikanen ei iske pahemmin päälle. Olen taistellut sitä vastaan muun muassa tällä Karisman Life-kaupasta saamallani Protector-juomalla, jossa on kaikki päivittäin tarvittavat vitamiinit, kivennäisaineet hyvin imeytyvässä muodossa. Lisäksi siinä on kasviuutteita, kuten aloe veraa, koentsyymi Q10 sekä heraproteiinia, karnitiinia ja pellavansiementä.

Todellista voimajuomaa siis!


Nestemäinen valmiste sekoitetaan veteen, mehuun tai vaikkapa smoothien, jossa sen makua ei edes huomaa.

Kokeilkaahan ihmeessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti