pärnu

pärnu

sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Winter Gamesia ja MM-hiihtoja

Tänä viikonloppuna on kisailtu Karismassa ja Salpausselällä. Ensin mainitun Winter Gameseissa oli ohjelmassa tuote-esittelyjä, Taikuri Luttisen show, Vertti Harjuniemen treenivinkkejä, salibandyn nopeustutka ja paljon muuta hauskaa!
Lapsiperheitä on jälleen paikalla runsain mitoin. Kun pienet pomppivat pomppulinnassa, vanhemmat seurasivat sivusilmällä keskusaukiolta MM-hiihtoja.Eikä suotta! Krista Pärmäkosken upea hopeahiihto ja Lari Lehtosen yhdeksäs sija olivat todellista herkkua.

Koska en saanut lauantaille kisalippuja, seurasin kisoja telkkarin välityksellä. Hypin, kiljuin ja pyyhin kyyneleitä Krista Pärmäkosken hiihdon aikana. Ihan mahtavaa, että hänen koko kauden kestänyt vahva kuntonsa kantoi MM-kisoihin asti.


Kisahuumassa piti tietenkin itsekin päästä suksille. Sunnuntaina kävin kaverini Katjan kanssa hiihtelemässä pari tuntia Tapanilan, Tiirismaan ja Hollolan maastoissa. Vaikka suksi ei oikein luistanut, niin hiihtäminen oli silti hienoa ja seura parasta mahdollosta. Ja ladut olivat loistokunnossa!

Nautitaanhan kisaviikosta täysin rinnoin. On hienoa olla lahtelainen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti