pärnu

pärnu

sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Joko testasit pikakassan?

Karisman K-Citymarketiin on tullut neljä pikakassaa. Tänäänkin, kun kävin kaupassa, perinteisille kassoille oli pitkät jonot ja pikakassat olivat tyhjillään. Painelin siis suoraan sinne ja olin ostosteni kanssa kaupasta ulkona muutamassa minuutissa.


Menkää nyt ihmiset ihmeessä kokeilemaan! Pikakassoilla maksaminen on helppoa ja nopeaa, sen kun vaan piippaa jokaisen ostoksen lukijan läpi ja siirtyy maksamaan. Pikakassoilla on aina yksi myyjä apuna, joten jos tulee hätä käteen, apu on lähellä.

Karismassa tuli muutenkin ostosteltua viikonloppuna tavallista enemmän. Kahden kummilapsemme synttärit osuivat viikonlopulle, joten lahjaostoksilla tuli pörrättyä parinakin päivänä. Perjantaina hain Alicelle lahjan H&M:ltä ja sunnuntaina Elinalle BR-lelukaupasta. Synttärikahveja juotiin Orimattilassa ja Vantaalla. Olipa tosi kiva nähdä molempien kummilapsien perheitä ja sukulaisia!

Viikonloppuun mahtui tuttuun tapaan myös liikuntaa. Sunnuntain juoksulenkki oli spesiaali, koska mukana oli  Katjan lisäksi Vantaalla asuva pikkusiskoni. Harvinaista lenkkiseuraa! Tässä hymyillään parin tunnin Lahti-kierroksen jälkeen.Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti