pärnu

pärnu

maanantai 20. helmikuuta 2017

Kevättä ilmassa!

Viikonloppuna oli jo ihan selvästi kevättä ilmassa. Lauantaina osallistuin seuran treenipäivään Pajulahdessa, mutta sitä ennen oli ihan pakko päästä ulos hölkälle. Kipittelin aamulenkin Kukkanen-järven jäällä ja ihastelin pilvien taka pilkottavaa aurinkoa. Kohta se jo lämmittää!


X-tri Lahden treenipäivän ohjelmassa oli ensin uintia ja sitten kuntopiiri & juoksuharjoitus Pajulahti-hallissa. Mukana oli yhteensä parikymmentä seuran jäsentä ja ilahduttavan paljon ihan uusiakin tyyppejä.

Uinnissa tehtiin ensin tekniikkaharjoituksia ja sitten kiihtyviä vetoja. Me tytöt: Katja, Sari, Anne ja minä uimme samalla radalla ja aika samoja vauhtejakin. Oli tosi hauskaa!Uinnin jälkeen käytiin juomassa kahvit ja nauttimassa välipalaa. Sitten mentiin porukalla Pajulahti-halliin, jossa tehtiin ensin hyvät alkuverkat ja juoksun tekniikkaharjoituksia. Varsinainen treeni sisälsi neljä kierrosta neljän liikkeen kuntopiiriä. Jokaisen kierroksen välissä juostiin viisi minuuttia reippaasti rataa ympäri. Tehokas setti! Ja kuten kuvasta näkyy, välillä oltiin kannat (ja kannikat) kirjaimellisesti kattoa kohden.


Viikonloppu hujahti taas hirmu nopeasti, niin kuin nykyään viikotkin. Ensi viikolla on lasten virallinen hiihtoloma ja sitä seuraavalla viikolla hiihdellään Rukalla. Sen jälkeen ollaankin jo maaliskuun puoli välissä!

Tällä hetkellä yritän metsästää kisalippuja ensi lauantain MM-hiihtoihin. Olisi kiva päästä katsomaan Suomen naisten menoa skiathlonissa! Pitää toivoa, että lisää lippuja vapautuisi vielä myyntiin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti