pärnu

pärnu

sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Takaisin arkeen

Hiihtoloma on taas suksittu. Se kyllä sujahti kuin siivillä. Hiihtelin joka päivä joko yksin, Simon tai Miskan kanssa, nautin auringosta ja tunturiluonnon rauhasta.


Luin myös tosi hyvän kirjan (Viveca Sten, Ristiaallokossa), söin perinteeksi muodostuneen Pitäjän Pirtin jättinmunkin ja Lammintuvan muurinpohjaletun. Ne kuuluvat Rukan lomaan kuin nenä päähän!


Nukuin myös päiväunia ja tein lyhyitä työrupeamia. Olin siis melko hyvin irti arjesta ja se on hyvin se. Ensi viikon työlista näyttääkin sellaiselta, että olon on parempi olla virkeä heti maanantaista lähtien.

Ai niin, pääsin Rukalla myös ihka ensimmäisen kerran poliisin puhallusratsiaan! Piti siis elää melkein nelikymppiseksi ennen kuin sellainen osui omalle kohdalle. Minut puhalluttanut poliisimies kysyi,  missä poterossa asun, kun en ole kerran koskaan päässyt puhaltamaan. Se hymyilyttää vieläkin:)


Reipasta viikonalkua itse kullekin! Ja pistäkäähän jo allakkaan ensi viikon lauantai, 18.3. Silloin nimittäin vietetään Karisman Muotilauantaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti