pärnu

pärnu

sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Uskomaton Aira!

Karismassa vietettiin lauantaita muodin merkeissä. Liikkeissä oli paljon houkuttelevia tarjouksia ja kevätuutuuksia esiteltiin kolmeen otteeseen muotinäytöksessä. Olin seuraamassa heti ensimmäistä, kello 12 näytöstä, mutta koska tulin paikalle vähän viime tingassa, en mahtunut enää eturiviin. Ja koska takarivistä kuvaaminen ja kurkotteleminen on vähän hankalaa, niin älkää ihmetelkö alla olevissa kuvissa vilkkuvia takaraivoja ja hiustupsuja. 

Mutta jestas sentään, Aira Samulin oli kyllä aivan upea! Ihan uskomatonta, että 90-vuotias ihminen voi tanssia ja esiintyä tuolla lailla, niin iloisena ja vetreänä. Aira kertoi haastattelussa juhlivansa tänä vuonna joka päivä ja se jos mikä kuulostaa ansaitulta!Airan tähdittämää muotinäytöstä oli seuraamassa runsaasti yleisöä, jota hellittiin peräti puolen tunnin mittaisella muotishow:lla.


Minun mielestäni muotinäytös oli todella upeasti toteutettu, eikä vähiten ihanien, tanssivien lasten ansiosta. He olivat lavalla kuin kotonaan ja vetivät todella upeita tanssimuuveja.


Muotinäytöksen jälkeen kiiruhdin kauppaan, sillä meille tuli illalla vieraita Kirkkonummelta. Kokkailimme heille Italia-hengessä alkupaloiksi simpukoita, pääruoaksi pitsaa ja jälkkäriksi suklaakakkua. Tulipa samalla siivottua kotikin pitkästä aikaa oikein perusteellisesti.

Sunnuntaina ajeltiin Meten ja seurakavereiden kanssa kauden ekoihin telinevoimistelukisoihin Tuusulaan. C-luokan sarjoja on hiottu koko syksy ja talvi, ja nyt oli aika katsoa, miten ne tuomarien edessä sujuvat.


Ja hyvinhän ne menivät! Mette voimisteli kaikilta telineiltä kelpo pisteet ja sijoittui omassa sarjassaan 44 tytön joukossa kuudenneksi. Myös hänen joukkuekaverinsa oli kymmenen sakissa.


Jännittävintä taisi taas kerran olla katsomossa. En ymmärrä, miten tytöt pystyvät näyttämään ulospäin niin rauhallisilta, vaikka heitä jännittää varmasti vielä tuplasti enemmän.

Kisakuski kiittää ja kuittaa, ja suuntaa katseensa ensi viikkoon.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti