pärnu

pärnu

tiistai 6. syyskuuta 2016

Finlaysonin muotinäytös ja muita herkkuja

Viime lauantaina Karismassa vietettiin muotilauantaita. Keskusaukiolla oli muotinäytöksiä ja liikkeissä omaa ohjelmaa.

Finlaysonin myymäläpäällikkö Maija pyysi minua piipahtamaan heidän muotinäytöksessään. Mietin etukäteen, että mitäköhän siellä oikein esitellään, kun ainoat Finlaysonilla näkemäni vaatteet olivat kylpytakkeja.Mutta enpä osannutkaan ajatella, että myös vuodevaatteita voi esitellä mallien päällä! Finlaysonin uutuuspussilakanat oli ommeltu yhteen ja itse asiassa niistä sai mallien päällä tosi hyvän kuvan.


 Ja samaltahan ne näyttävät käytössäkin, vain pää ja korkeintaan varpaat pilkottavat toisinaan peiton alta.


Näytöksessä mallien päällä nahtiin mm. ihanan muhkeita JF by Finlayson-kylpytakkeja, pyyhkeitä ja pussilakanoita. Viimeksi mainituissa nähtiin myös Keidas, Kirsu, Leinikki, Riikinkukko, Mörkö ja Taivasmuumi-kuoseja. Myös Reno-tooga sekä Syli-kylpytakki näyttivät ihanan pehmoisilta.

Nälkä - mikä ihana tekosyy

Muotinäytöksen jälkeen piipahdin ruokakaupassa. Olin heittänyt aamulla pitkän pyörälenkin, jonka jälkeen nälkä on yleensä kiljuva. Kun maha murisee, suu napsaa ja mieli tekee kaikenlaisia heräteostoksia, niitä tulee useimmiten myös tehtyä.

Tällä kertaa bongailin hyllyiltä (onneksi) kaikenlaista terveellistä ja hyvää. Fazerilta on tullut uusia myslejä, joita laitan joka aamu marjojen ja maustamattoman jogurtin seuraksi. Ainakin tämä Kotipuutarhamysli on kuulkaas tosi hyvää!


Maitohyllyllä huomasin jälkkärivanukkaiden vieressä uusia proteiinivanukkaita. ProPudin vanukkaisssa on 20 grammaa proteiinia, ne ovat laktoosittomia, eikä niihin ole lisätty sokeria. Ostin tietenkin kaikkia makuja, joista voittajaksi selviytyi Caramel eli toffee. Suklaakin maistui ihan Jacky makupalalta! Vanilja ei ollut minun makuuni, mutta Simo pisteli sitä tyytyväisenä poskeensa.


Eineshyllyltä nappasin mukaan pahimpaan nälkään Saarioisten uuden inkiväärisen kasvissosekeiton. Täytyy sanoa, että se olisi kyllä kaivannut lorauksen kermaa ja pikkaisen lisää inkivääriä. Suutuntuma oli aavistuksen vetinen ja mitään sanomaton, ja inkiväärin jälkipotkua olisi voinut olla enemmänkin.Mutta onneksi en ole kovin nirso. Kyllä silläkin nälkä lähti leivän ja vanukkaan kanssa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti