pärnu

pärnu

perjantai 3. kesäkuuta 2016

Espritin muotinäytöksessä

Pääsinpä viime viikolla kokeilemaan jotakin aivan uutta! Olimme nimittäin Marjutin ja Virven kanssa Espritin muotinäytöksessä malleina.

Hieman meitä jännitti etukäteen, mutta myymäläpäällikkö Pia Myllynen vakuutti heidän hakevan malleiksi ihan tavallisia naisia, joille Espritin vaatteetkin on tarkoitettu. Joten mikäs siinä sitten – kokemus se olisi tämäkin!Kävimme etukäteen sovittamassa kaksi eri asua: arkisen ja juhlavamman asukokonaisuuden. Oli mielenkiintoista huomata, kuinka hienosti ammattilaiset osasivat valita meidän kaikkien vartalotyypeille istuvat vaatteet.
Itse en ehkä olisi osannut valita itselleni ruskeita suoria housuja ja hihatonta satiinitoppia, tai pellavahametta ja farkkutakkia. Etenkin viimeksi mainittu oli kuitenkin sellainen, joka näytti ja tuntui todella kivalta päällä.Virven asu oli ihanan rento, mutta tyylikäs: 3/4-mittaiset suorat housut ja pellavainen toppi. Juhlavampana asuna hänellä oli pitkä hame.


Myös Marjutin asukokonaisuudet sopivat hänelle kuin nenä päähän. Valkoiset, leveälahkeiset housut ja sininen toppi, joka on selästä avoin, on ehkä pakko hankkia itsellekin. Myös sininen juhlamekko näytti hänen päällään todella upealta.

Muotinäytös juhlisti Karisman uutta Esprit-myymälää, joka vaihtui hiljattain ketjun omistamasta liikkeestä yksityiseen omistukseen. Liikkeen omistaja, Eija Parikka, on toisen polven vaatekauppias. Eijalla on vaatekaupat myös Imatralla, Lappeenrannassa ja Kouvolassa. Myös Eijan tyttäret työskentelevät perheyrityksessä, toinen Lahden ja Kouvolan liikkeissä ja toinen Imatralla.

Eija kertoo, että omistajan vaihdos tulee näkymään myös liikkeen valikoimissa.

-         - Nyt kun tuotteita ei enää päätetä ulkomailta käsin, pystymme satsaamaan enemmän Suomi-lähtöiseen ja jopa paikkakuntakohtaiseen tuotevalikoimaan. Pystymme myös toteuttamaan asiakkaiden toiveita ja rakentamaan valikoimaamme joustavammin. 

Vaaterekkejä kierrellessä tuotevalikoiman uudistuksen todellakin huomasi. Täytyy tunnustaa, että olin käynyt pari viime vuotta Espritissä melko harvakseltaan, koska tuntui, että en löytänyt sieltä oikein mitään. 

Nyt matkaan tarttui heti aivan ihana turkoosi pitsitoppi ja panin merkille pari muutakin toppia, jotka on käytävä hakemassa ennen kesälomareissua.

Eija Parikka sanoo olevansa tyytyväinen Karisman Espritin starttiin ja toivottaa asiakkaat tervetulleiksi uudistuneeseen liikkeeseen.

-      -  Vaikka omistaja vaihtui, niin henkilökunta pystyi samana. Karisman Espritissä asiakkaita palvelee tiimi, joka on työskennellyt pääpiirteittäin yhdessä jo kymmenen vuotta. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti