pärnu

pärnu

tiistai 28. kesäkuuta 2016

Juhannusta ja X-Tri cupia

Juhannus oli ja meni. Ja kiva juhannus kyllä olikin! Olimme koko perheen voimin kavereidemme Virven ja Mikan mökillä Pertunmaalla.
Grillailtiin, paistettiin lettuja, uitiin, saunottiin, juteltiin, naurettiin ja nukuttiin hyvin. Sää suosi, lapsilla oli hauskaa keskenään ja meillä aikuisilla varsin rentoa meininkiä.
Oli mukavaa vain olla auringossa ja viihtyä hyvässä seurassa. Simo teki aikuisille raikkaat juhannusjuomat. Hugo-nimiseen kesädrinksuun tuli proseccoa, kivennäisvettä, seljankukkamehutiivistettä, mintunlehtiä ja jäitä. Ihanan raikasta! Tarkempi ohje löytyy tästä.Perjantaina kävin pyöräilemässä toistaiseksi kesän parhaan ja vauhdikkaimman lenkin Pertunmaalta Mäntyharjulle takaisin. Etukäteen mietin, miten tuollainen reilu satasen lenkki, jossa oli muutamia napakampia pätkiä, sujuu ihan vain omassa seurassa, mutta se meni paremmin kuin osasin odottaa. Liikennettä ei ollut juuri nimeksikään ja tie oli mukavan kumpuilevaa, mutta ei liian mäkistä.

Pyöräilyn päälle kipittelin muutaman kilometrin metsän keskellä korvan juuressa pörräävän hyttysparven kanssa.


Lenkin jälkeen oli ihanaa pulahtaa vilpoisaan järveen ja lekotella pitkin pituuttaan saunan lauteilla. Ihan parasta. 

Uinnit jatkuivat tänään tiistaina meidän seuran X-Tri Lahden cup-kisoilla. Vuorossa oli 1200 metrin avovesiuinti, joka kauhottiin kotoisasti tässä Kymijärvessä. Paikalla oli ennätyksellisen paljon uimareita, yli kaksikymmentä! Lähdössä oli nujakointia ja pärskettä kuin isommissakin kisoissa konsanaan.Mutta hauskaa oli taas! Oma uinti meni puoleen väliin asti hyvin, sitten otin pienen suuntavirheen ja uin mutkan kautta maaliin. Ihan kelpo vauhtia kuitenkin. 

Uinnit ja treenit jatkuvat kohti Joroisten puolimatkan SM-kilpailuja. Ne ovat heinäkuun puolessa välissä. Kisoja seuraavana päivänä suuntaamme kahden ystäväperheen kanssa viikoksi Italiaan, Gardajärvelle. Se taitaakin olla liki pitäen ainoa kokonainen lomaviikkoni. Mutta en valita. Yrittäjänä pitää olla tyytyväinen, että on töitä. Enemmän ahdistaisi lomailla ilman töitä.

Näin kesällä töitä voi tehdä vähän sään mukaan ja muun perheen lomailun ohessa varhaisina aamuina tai myöhäisinä iltoina.

Tartutaan hetkeen ja nautitaan kesästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti