pärnu

pärnu

sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Melkein juhannus

Ensi viikolla on jo juhannus! Tuntuu ihan uskomattomalta. Niin kuin ylipäätään se, että viikko sen jälkeen on kesäkuukin jo ohi. Miten nopeasti voi aika mennä!

Ajatukset alkaa pikku hiljaa kääntyä myös lomailuun. Yrittäjänä minulla ei ole mahdollisuutta pitää monen viikon yhtä jaksoista kesälomaa, mutta se ei haittaa, enkä sitä varsinaisesti edes kaipaa. Yhden heinäkuisen viikon olen totaalisesti aivot narikassa Italiassa ja ennen sitä toisen vajaan viikon verran Tahkolla mökillä. Niillä mennään ja pärjätään syyslomaan asti.

Mutta ennen lomaviikkoja koittaa juhannus, jota vietämme ystäviemme mökillä. Olemme jo pohtineet ruokalistaa ja miettineet tuomisia. Paljon kaikkea hyvää grilliin, uusia perunoita, salaatteja ja hyvää punaviiniä. Namimaiskis!


Mukaan lähtee myös maantiepyörä, jolla polkaisen juhannuspäivänä saunalenkin. Kisakauteni alkoi tänä viikonloppuna Vantaa triathlonissa SM-sprinttimatkalla ja kaiken jännittämisen jälkeen kisa meni loppujen lopuksi oikein hyvin. Ehdin jopa nauttimaan matkan teosta! Aurinko paistoi ja paikan päällä näki paljon tuttuja. Oli ihan super mukavaa vaihtaa kuulumisia sellaisten ihmisten kanssa, joita näkee todella harvoin.

Paikallislehtikin huomioi seuran menestyksen uutisoinnissaan.


Parin viikon päästä kisailut jatkuvat Vierumäellä ja siitä parin viikon päästä Joroisissa. Tämä on nyt sitä mitä olen koko talven odottanut!

Lapset ovat sujahtaneet parissa viikossa jo ihan totaaliseen lomamoodiin ja sen heille myös suon. Pitkään nukutut aamut, kaverien kanssa vietetyt päivät, harrastusten iltoihin ajoittuvat treenit ja satunnaiset yökyläilyt ovat tuoneet päiviin ihan sopivasti sisältöä.

Mutta lomareissuja odottavat jo hekin, etenkin Italian viikkoa. Parasta on se, että mukaan lähtee samanikäisiä ja tuttuja kavereita, joiden kanssa voi pitää hauskaa koko viikon. Vähän niin kuin meille aikuisillekin :)

Sitä ennen on kuitenkin vielä muutama työviikko tehtävä alta pois. Mukavaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti