pärnu

pärnu

tiistai 27. kesäkuuta 2017

KukkaKaristossa juhlitaan lauantaina 1-vuotissynttäreitä!

Kauppakeskus Karisman ihastuttava kukkakauppa, KukkaKaristo, viettää lauantaina kaikille avoimia synttäreitä pop up-kahvilan ja elävän musiikin merkeissä.

KukkaKariston kauppias Eve Valjakka (oik.) kertoo, että ensimmäinen vuosi yrittäjänä on mennyt nopeasti, ihanasti ja antoisasti. Yhden naisen yritys on palkannut kokoaikaisen työntekijän, Elina Rahikaisen (keskellä). Kiireisinä aikoina liikkeessä työskentelee myös freelance-floristi Asta Knuuttila (vas.)-        - Niin vanhat kuin monet uudetkin asiakkaat ovat löytäneet KukkaKariston. Liikepaikka on meille paras mahdollinen ja asiakkaita on riittänyt ilahduttavasti. Jatkossa tavoitteenamme on laajentaa pikkuhiljaa tuotevalikoimaa, Eve kertoo.

KukkaKariston synttärihulinat alkavat lauantaina klo 12. Liikkeen ulkopuolelle rakentuvassa pop up-kahvilassa voi tarinoida Even, Elinan ja muiden tuttujen kanssa sekä nauttia vaikkapa herkullista ja kotitekoista raparperimehua. Pop up-kahvilan rakentamisesta vastaa huonekalutukku.fi

Paulina’s Diner Duo esiintyy liikkeen ulkopuolella useaan otteeseen klo 12-15. Paulinan säestämisestä vastaa Vesa.

Ja mikäli kodin viherkasvivalikoima on freesauksen tarpeessa, kannattaa valita isompi kassi mukaan. Kaikkien KukkaKariston viherkasvien hinnasta lähtee lauantaina synttäreiden kunniaksi 40 prosenttia pois!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti