pärnu

pärnu

perjantai 30. kesäkuuta 2017

Kiiruhda Vallilaan!

Jos mietit uusien verhojen tai mattojen hankintaa, kipaise äkkiä Vallilaan. Valmisverhot ja matot ovat nyt jopa 50 prosentin alennuksessa!

Keväällä Kauppakeskus Karismaan liikkeen avannut Vallila on sisustamisen erikoisliike, joka on tunnettu suomalaisuutta hehkuvista kuoseista sekä hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta. 

Vallilan myymälä sijaitsee kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, Finlaysonin ja Marimekon liikkeiden vieressä. Laadukkaan ja tyylikkään sisustuksen ystäville on nyt tarjolla Karismassa todellinen aarreaitta! 


Vallilan myymäläpäällikkö Maarit Rajamäki on toiselta ammatiltaan stylisti. Hän auttaa asiakkaitaan mielellään kädestä pitäen etsimään kotinsa tyyliin sopivat verhot, tyynyt, pussilakanat, matot, suihkuverhot, astiat ja kankaat.


 - Valikoimastamme löytyy sopivia tuotteita jokaiseen kotiin ja tunnelmaan. Supisuomalaista tunnelmaa henkivät Heinänkorjuu-, Koivukuja-, Kelohonka- ja Sintti-kankaat ja verhot sopivat niin kodin kuin kesämökinkin sisustukseen. Niiden parina tai sivuverhoina toimivat kauniit ja yksinkertaiset pimennysverhot. Ompelupalvelumme ompelee yksilöllisten toiveiden mukaiset pöytäliinat ja verhot, ja toimittaa ne kiinnitysvalmiina, Rajamäki kertoo.


      Myös Vallilan matoissa on mistä valita - niissä on runsaasti erilaisia kuoseja ja materiaaleja. Lauri Ylösen Vallillalle suunnittelema Sulka-kuosi toimii sekä matoissa että verhoissa, tummalla ja vaalealla pohjalla. Suosittujen ja helppohoitoisten printtimattojen kuosit painetaan polyamidi‐silmukkanukka–mattolaadulle. Suurisilmukkainen printtimatto näyttää ja tuntuu jopa villalta, mutta tekokuidun ansiosta siinä toteutuu erinomainen kulutuskestävyys. Useimmissa printtimatoissa on myös liukuestepohja, jonka ansiosta matto pysyy hyvin paikoilla.

- Näin kesäaikaan perinteiset puuvillamatot tekevät hyvin kauppansa. Ne sopivat moneen tilaan ja tarpeeseen, Maarit Rajamäki kertoo.


     Vallilasta saa myös ihania astioita! Reilun kokoiseen Rehti-sarjan mukiin mahtuu peräti kolme desiä höyryävän kuumaa kahvia tai teetä. Kaunislinjainen Rehti-astiasto sisältää kulhon, lautasen ja mukin.  Astiaston kuosit ja muotoilu ovat syntyneet Vallilan Design Studiossa. Sarjaa täydentää upea valkoinen Ajaton-astiasto, joka on todellinen katseenvangitsija. 

 Maarit Rajamäki toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi Vallilaan.


-           - Tulkaahan tutustumaan! Meiltä saa myös upeat keittiö- ja kylpyhuonetekstiilit, koriste- ja istuintyynyt ja tarjottimet. Tuotteemme sopivat hyvin viemiksi ja lahjoiksi. Lahjakortitkin ovat tulossa myyntiin lähiaikoina.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti