pärnu

pärnu

sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Viikonloppu meni jo

Taas ollaan sunnuntai-illassa. Jos viikot tuntuvat nykyään menevän nopeasti, niin viikonloput ne vasta hujahtavatkin. Vastahan siitä pääsi nauttimaan perjantai-illan kiirettömyydestä. Nyt mietin jo ensi viikon työlistaa ja ajattelin tässä illan aikana kirjoittaa yhden jutunkin vielä valmiiksi. Tuossa Meten treenikuskauksen ja ruoanvalmistuksen välissä.

Tänä viikonloppuna pääsin vihdoin korkkaamaan kotiladut! Olipa ihanaa hiihdellä Salpausselällä. Hiihtostadion on kyllä ihan maailman luokan areena. Intiaanikukkulalta häränsilmukkaa kohti lasketellessa pystyin hyvin kuvittelemaan, miltä huippuhiihtäjistä parin kuukauden kuluttua tuntuu, kun kisamonttu on täynnä hurraavaa kansaa ja torvien törinää.Meten voimistelujoukkue esiintyi Päijät-Hämeen Urheilugaalassa ja lauantaina kuskailin häntä ensin kenraaliharjoituksiin ja sitten itse esitykseen Sibeliustalolle. Lasten urheilun somepostauksiin monesti liitetty "kuljetakustannakannusta"-hastag toteutui meidän perheessä kirjaimellisti, kun Simo kyyditsi samaan aikaa Miskaa ja muita joukkueen poikia futismatsiin Helsinkiin.


 Illalla hain äitini meille "yökylään" ja myös Metellä oli kaveri yökylässä. Saunomista, pitsan tekoa ja syömistä ja telkkarista SuomiLovea, niiden parissa se ilta menikin.

Aamulla suuntasin kaverini Katjan kanssa punttisalille, josta olimme varanneet wattbiket pariksi tunniksi. Ajeltiin hyvä ja napakka harjoitus ja juostiin matolla parikymmentä minuuttia päälle. Ja höpistiin siinä samalla kaikkea maan ja taivaan väliltä. Ihan parasta!

Nyt koitan parhaani mukaan jo orientoitua ensi viikkoon. Töiden lisäksi ohjelmassa on alkuviikosta koulua, joten töitä saa kiriä kiinni myös iltaisin. Mutta eipähän käy ainakaan aika pitkäksi.

Mukavaa viikkoa itse kullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti