pärnu

pärnu

torstai 29. joulukuuta 2016

Tuotetestissä ihmesaippua

Piipahdin Karisman Punnitse & Säästä-myymälässä ja sain testattavakseni Dr. Bronner´sin "ihmesaippuoita”. Jos samalla saippualla voi pestä melkein kaiken - kasvoista autoon – ollaan jo todellakin melkoisen ihmeen äärellä!


Karisman Punnitse & Säästä-myymälän kauppiaspariskunta, Minna ja Jukka Larkala, ottivat liikkeen ketjun konkurssin jälkeen haltuunsa kuluvan vuoden maaliskuussa. Liike on pariskunnan toinen Punnitse & Säästä-ketjun kauppa. Heinolassa he ovat toimineet Punnitse & Säästä-kauppiaina vuoden 2014 lopusta lähtien.   

Yrittäminen on Larkaloiden elämäntapa. Punnitse & Säästä-liiketoiminta on pääasiassa Minnan vastuulla, sillä Jukalla on kaksi metallialan yritystä Kuortissa. 

Karisman Punnitse & Säästä-myymälän liiketoiminta on vilkastunut lukujen valossa vuoden aikana selkeästi. Uudet yrittäjät selkeyttivät tuotevalikoimaa ja kaupan ulkoasua. Tee- ja hauduke sekä luomutuotteiden valikoimaan tehtiin reipas laajennus. Jukka Larkalan mukaan myymälähenkilökuntaa on koulutettu ja sitoutettu voimakkaammin yrityksen toimintaan. 

-        - Kuluttajat suosivat yhtä voimakkaammin luomutuotteita, joten niitä on valikoimassamme selvästi aiempaa enemmän, hän kertoo.

Pähkinöiden, kuivahedelmien ja muiden irtomyyntituotteiden lisäksi Karisman Punnitse & Säästä-myymälässä on kattava valikoima luonnon kosmetiikkaa, kuten Burt's Bees-tuotteita, jotka ovat maailmalla varsin tunnettuja. Etenkin Burtin huulirasvasta on tullut jättimenestys.Sataprosenttista luomua on myös testattavakseni annettu Dr. Bonnersin ihmesaippua. Se on mainio matka- tai mökkituote, sillä ihon lisäksi sillä voi pestä vaatteita, astioita, koiran tai vaikkapa auton! Näppärien ja edullisten pikkupullojen lisäksi tuotetta on saatavana myös reilumman kokoisina puteleina.Castille Liquid Soap -saippuat perustuvat kasvipohjaisiin, hyvää tekevistä vaikutuksista tunnettuihin kookos-, oliivi-, jojoba- ja hamppuöljyihin. Täysin kasvipohjaiset saippuat ovat biohajoavia, 100-prosenttista luomua ja reilun kaupan tuotteita.

Itse olen käyttänyt tuotetta vasta käsien ja kasvojen pesuun, mutta sen mainostetaan toimivan myös mm. suihkusaippuana, shampoona, kylpyaineena, sheivaamisessa/parranajossa, hampaiden pesussa, höyryhengityksessä (etenkin piparminttu), käsin tiskaamisessa, pyykin pesussa, lattian pesussa, ikkunanpesussa, autonpesussa, yleispuhdistuksessa ja koiran shampoona. 

Tuotteesta on runsaasti erilaisia miellyttäviä tuoksuvaihtoehtoja ja se vaikuttaa erittäin riittoisalta. Käykäähän tutustumassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti