pärnu

pärnu

sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Tontun touhuja ja kauniita kimppuja

Jouluun on alle viikko! Ihan käsittämätöntä. Ei nimittäin tunnu joululta vielä yhtään. Viime viikolla oli aikamoista hässäkkää töiden kanssa ja bonuksena pari päivää koulua. Ruotsin tentti meni kuitenkin hyvin ja koulun projektitehtävänä ollut erään hankkeen päätöstilaisuuden ja paneelikeskustelun järjestäminen sekin mainiosti. Meidän ryhmä on loisto porukka!

Viikonloppuna säntäilin Karismassa jouluostoksilla. Meillä on viisi kummilasta, joiden lahjoja kävin shoppailemassa. Samoissa puuhissa oli moni muukin. Kaupoissa oli vilskettä, mutta kassoilla ei silti tarvinnut kauaa jonotella. Saa nähdä miten käy ensi viikolla, kun pääsen viime tingassa haalimaan loppuja.


KukkaKarisman Eve on pystyttänyt liikkeensä ulkopuoleille ihanan kimppu- ja asetelmanäyttelyn, josta voi hakea ideoita joulupöytään.


Kimput ovat niin kauniita, että valinta on ihan mahdottoman vaikea!


Jotain jouluista ja kaunista sitä on omaankin joulupöytään hankittava. Sellaista, joka kestää automatkan Vuokattiin. Meidän perhe nimittäin viettää ensimmäistä kertaa ikinä joulua ihan vain oman perheen kesken, nelistään. Vuokrasimme mökin Vuokatista, läheltä Katinkullan kylpylää. Pyhinä siis syömisen ja yleisen möllöttelyn lisäksi myös hiihdellään, lasketellaan ja polskitaan kylpylässä.

Lahjat, sukset ja kinkku pakataan kyytiin ja auton nokka kääntyy perjantaiaamuna kohti pohjoista. Sitä ennen on kuitenkin vielä vajaa viikko töitä, pyykinpesua, pakkausta ja paketointia.


Kiireestä se tunnelma syntyy, tai ainakin siitä, kun kaikki on viimein valmista. Hyvää joulunaikaa itse kullekin!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti