pärnu

pärnu

maanantai 4. huhtikuuta 2016

Vauhtiviikonloppu

Viikonloppu vilahti taas hurjan nopeasti. Siihen mahtui hyviä omia treenejä, lasten harrastuksissa mukana olemista, hieronta ja rentoa kotoilua.

Perjantaina laitoin läppärin kannen kiinni jo yhdeltä ja säntäsin kaksipyöräisen ratsuni selässä maantielle. Aurinko paistoi ja pyöräjalka tuntui mukavan vahvalta. Poljin tuttua reittiä Kuivannon maamiesseurantalolle, siitä jonkun matkaa ohi ja samoja jälkiä takaisin. Matkamittariin kertyi karvan alle 70 kilometriä.Kotiin ehdin parahiksi kuskaamaan Metteä voimisteluharkkoihin. Vaihdoin lenkkarit jalkaan ja hölköttelin tytön jumpatessa vielä mukavan puolen tunnin lenkin Vesijärven sataman ja Pikku-Veskun rantamaisemissa. Kotimatkalla haettiin Karismasta perjantain namipäivän herkut.

Lauantaiaamu alkoi polskahduksella Kivimaan uimahallin altaaseen klo 8.30. Minulle lauantain aamu-uinneista on tullut jo niin rutiinia, että herätyskelloakaan ei tarvita. Uin seurakavereideni Essin, Anteron ja Esan kanssa hyvän tunnin treenin, joka sisälsi 2 x (  3x 200 + 3 x 100) metrin vedot. Uinnin päälle harjoitusohjelmassani oli mäkivetoja ja lyhyt tasavauhtinen reipas juoksu. Kipittelin ne kotimaisemissa, Karistossa. 

Pikasuihkun ja vaatteiden vaihdon jälkeen hyppäsin Miskan kanssa autoon ja suuntasimme kohti Mukkulaa. Miska oli hälytetty Reipas Raidan riveihin paikkaamaan pelaajapuutosta. Ekan pelin jälkeen kurvailin pitkästä aikaa hierojalle Lahden Hierojakouluun. Kipeät lihakset olivat vähemmän kipeät tunnin käsittelyn jälkeen.

Tehtiin Simon kanssa Mukkulassa vahdin ja kuskin vaihto. Hän oli aamulla pyörälenkillä ja ehti katsomaan toista peliä ja meni sitten molempien lasten kanssa Mäkkäriin syömään. Harvinaista herkkua.Kotona tartuin eteis- & vaatehuonesavottaan. Talvivaatteita pursuava eteinen oli saatava siivotuksi, mutta sitä ei voinut tehdä ilman vaatehuoneen perkaamista. Lajittelin vaatehuoneesta kaksi säkillistä vanhoja vaatteita UFF:ille vietäväksi, jonka jälkeen talvikamppeet mahtuivat heittäen sisään. Eteinenkin näyttää taas hetken aikaa siistiltä.

Sunnuntaiaamuna herätyskello pirahti jo kuudelta. Metellä oli voimistelukisat Helsingin Myllypuron Liikuntamyllyssä ja ne alkoivat jo yhdeksältä. Matkaan lähdettiin kimppakyydein.

Kisat menivät hyvin. Kotiin tuomisina oli B-luokan kilpailun kolmas sija ja omat ennätyspisteet. Tyttö oli yhtä hymyä. Muillakin Viipurin Reippaan tytöillä meni hienosti. Kaikki ovat parantaneet kilpailu kilpailulta suorituksiaan.Kotiin tultiin iltapäivällä. Lounaan ja päivätorkkujen jälkeen kiskoin lenkkarit jälkeen ja lähdin juoksemaan. Tasan kymppi ja 48 minuuttia myöhemmin kurvasin kotiin. On ollut ilo huomata, miten hyvin juoksuvauhti on kehittynyt pitkän talven aikana. Aiemmin tuollainen hieman alle viiden minuutin kilometrivauhti oli sykkeiden puolesta vauhtikestävyysalueellani, nyt se on pk2-vauhtia. Toivon, että juoksukunnon kehitys näkyy puolimaratonilla, jonka juoksen 21.5. Sitä ennen ehtii onneksi tehdä vielä monta hyvää lenkkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti