pärnu

pärnu

perjantai 22. huhtikuuta 2016

Clipsissä hiusmallina

Hiukseni laitettiin tiistaina uuteen uskoon. Olin Karisman kampaamo-myymälä Clipsin kampaajille järjestetyssä koulutuksessa värjäys- ja leikkausmallina. Kampaajakseni sain Heidin, jolla koko perheemme käy muutenkin leikkauttamassa hiuksiaan.

Alkutilanteeni oli pitkäksi valahtanut ja sekalaisen ruskea polkkatukka, jota pidin suurimman osan ajasta kiinni. Heidi kyseli, millaista muutosta hiuksiini haluaisin ja mitä missään nimessä en haluaisi niille tehtävän. Ehtoni eivät olleet kovin dramaattisia. Poissuljettuja olivat ainoastaan punainen väri ja otsatukka. Lisäksi toivoin, että myös uudet hiukseni ylettyisivät edelleen ponnarille. 

Heidi ja Schwarzkopf Professional -tuotteiden kouluttajana toiminut Samu Puhakka haroivat ensi alkuun hiuksiani ja ihmettelivät niiden sekalaista värikirjoa. Omat kotikampaajan taitoni eivät saaneet kehuja ja Samu vannottikin, että kotivärjäykseni saivat loppua tähän.

He päätyivät värjäämään hiukseni aavistuksen omaa luontaista väriäni tummemmiksi ja elävöittivät kokonaisuutta lappuraidoilla. Pituudeksi Heidi ehdotti pitkää polkkaa, jollainen minulla oli ollut joskus aiemminkin. Kaksi ja puoli tuntinen hujahti todella nopeasti. Värjäyksen, raitojen ja leikkauksen ohella ehdin vilkuilla ympärilleni ja katsella, millaisia värejä ja leikkauksia muille malleille oli tulossa. Vieressäni tehtiin räiskyvän punaista ja oranssia, ja takanani laitettiin vaaleaa ja violettia raitaa. Vaikka päät näyttivät värjäysvaiheessa aika villeiltä, niin lopputuloksista tuli todella hienoja ja luontevia. 

Omiin hiuksiini olin todella tyytyväinen! Väri oli tosi kiva ja leikkaus myös. Tällainen siitä tuli. Pahoittelut kuvan laadusta!


Karisman Clipsin myymäläpäällikkö Mari Veihtola kertoi, että kevät ja kesä ovat kampaamossa kiireistä aikaa. Yhdeksän kampaajan Clipsissä ajan saa kuitenkin usein jo samalle tai seuraavalle päivälle. 

Clipsin aukioloajat ovat kauppakeskuksen mukaiset, mutta niistä on mahdollista joustaa. Esimerkiksi hää- ja valmistujaisjuhlakampauksia on aloitettu tekemään jopa aamu kuudelta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti