pärnu

pärnu

maanantai 11. huhtikuuta 2016

Mun lempparit

Olen monesti miettinyt, että netissä pitäisi olla sellainen sivusto, jolla ihmiset voisivat vapaasti ja ilman kaupallisia tarkoitusperiä suositella omia lempparituotteitaan. Siis sellaisia, joista tulee fiilis, että ”miksi kukaan ei kertonut minulle tästä aiemmin?!”.

Minulla on muutamia lempparituotteita, jotka ajattelin nyt jakaa teidän kanssanne. Monia muitakin kuin nämä listatut varmasti löytyisi, mutta nämä tulivat ensimmäisenä mieleen.

Craft Pulse Bra-urheiluliivit

Liikun päivittäin ja käytän lähes joka treenissä sykemittaria. Voi mikä helpotus olikaan löytää liivit, joissa sykevyö pysyy taatusti paikoillaan ilman, että rintakehä on puristettu vereslihalle. Craftin liiveissä on sykevyölle omat kolot, joista se on näppärä pujottaa paikoilleen. Koska minulla sattui olemaan ylimääräisiä sykevöitä, leikkasin yhden katki molemmista päistä antureiden jälkeen. Nyt minulla on siis vain parikymmenen sentin pätkä sykevyötä liivien resorin alla. Ei purista, ei kiristä eikä hankaa. Ja toimii kuin junan vessa!

Kaapistani löytyvät myös Schock Absorberin sporttiliivit, joissa on sykemittarin lähettimelle näppärä nepparikiinnitys. Ne ovat kuitenkin makuuni aavistuksen liian "haarniskamaiset". 

Perskindol Active Gel, Clipper-tee, Valo24H pellavansiemenrouhe


Kun jalkojen lihaksia jumittaa, sipaisen niihin Perskindolia. Yleensä sivelen sitä lihaksiin, puolison kauhuksi, juuri ennen nukkumaanmenoa. Rasvauksen jälkeen vedän pohkeisiin kompressiosäärystimet ja niiden päälle villasukat, ja sitten eikun peiton alle. Aamulla jalat ovat kuin uudesti syntyneet!

Valon pellavansiemenrouhe maistuu puuron ja rahkan joukossa tosi hyvältä. Kuidun lisäksi siitä saa kaikki päivän aikana tarvittavat omega3-rasvahapot. Tykkään!

Clipperin Sleep Easy-tee ei ole teetä sanan varsinaisessa merkityksessä. Paketissa lukee nimittäin hauduke. Aluksi en tykännyt siitä yhtään, mutta parin mukillisen jälkeen se alkoi kummasti maistua. Kupillinen hauduketta on saatava joka ilta, vähän niin kuin hyvien yöunien varmistukseksi.

Compressportin paita



Tämä "ei-niin-naisellisen"-värinen urheilupaita on paras, joka minulla on koskaan ollut. Se on iholla ihanan pehmeä ja silti superhengittävä. Siinä on riittävän pitkä ja napakasti paikallaan pysyvä helma, ja takapuolen päällä tasku. Käytän sitä kesällä pyörä- ja juoksupaitana ja talvella kovemmilla pakkasilla aluskerraston päällä. Lukemattomista pesukerroista huolimatta se on edelleen kuin uusi. Paitaa saa hihattomana, lyhyillä tai pitkillä hihoilla sekä valko-punaisena.


Lukuvalo




Tällainen pieni ja näppärä kirjaan selkämykseen kiinnitettävä led-valaisin on toimiva autoreissulla ja silloin, kun puoliso jo nukkuu, eikä itse malta millään lopettaa lukemista. Ei niitä kaikkein kestävimpiä tuotteita, mutta onneksi hintakin on edullinen.


Polar V800



Tästä en enää luovu! Loistava lenkkikaveri, joka kertoo sykkeen, matkan, vauhdin, kalorit, taloudellisuuden, kadenssin, rasituksen, tarvittavan lepoajan jajajaja….. ties mitä muuta! V800 on insinöörien ja kaikenlaisesta oman kehon välittämästä datasta kiinnostuneiden toivelahja. Jos kaipaat motivaattoria lenkkeilyn aloittamiseksi, niin tämä voisi olla sellainen.

Uintilelut



Jos haluat opetella vapaauintitekniikan, mene tekniikkakurssille ja hanki sitä ennen räpylät, pullarit ja lättärit. Uintitreeneistä tulee paljon mielekkäämpiä, kun ne eivät ole pelkkää monotonista altaan päästä toiseen rimpuilua.  Pullareilla parannat uintiasentoa, lättärit kädessä treenaat vetoa ja vahvistat samalla käden lihaksia ja räpylöillä voit keskittyä tekniikkaharjoituksiin ja erilaisiin potkuihin.

Valion omenapiirakkarahka



Ihanan makuinen uutuus ja mainio välipala. Toimii sellaisenaan myös lettujen tai vohveleiden päällä!

Bonaqua vadelma-sitruuna



Pieni ja sievä pullo ja juoma, joka sopii just eikä melkein minun suuhuni. Maistuu etäisesti mehukeitolta, jossa on ripaus sitruunaa. Ei kaloriton eikä sokeriton, mutta ei tarvitsekaan olla. Hyvää joka tapauksessa!


3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Tuo Compressportin paita vaikuttaa hyvältä. Millaiset koot tuossa on, kun tuolla merkillä näyttää tuotteet olevan unisex -kokoja. Eli jos on normaalisti S-kokoinen, niin meneekö noista myös S-koot vai onko tuotteet normaalikokoja suurempia?
    Ja osaatko sanoa meneekö nohin Craftin rintsikoihin Suunnon sykevyö?
    Kiitos loistavista vinkeistä! Todella hyvä idea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Huomasin kommenttisi vasta nyt, suuret pahoittelut! Compresportin paitaan on tullut myös naisten malli ja siinä koot vastaa hyvin standardia. Mulla on S-koko ja se on oikein passeli. Craftin liiveihin voi pujottaa minkä tahansa sykevyön. Niitä saa ostettua mm. Stadiumin verkkokaupasta.

      Poista