pärnu

pärnu

perjantai 15. huhtikuuta 2016

Terveisiä ruokakaupasta!

Nyt on pakko vähän hehkuttaa! Meidän pienisuuri lähikauppa, Karisman K-Citymarket, on laajentanut juuri niitä osastoja, jotka ovat lähellä sydäntä ja vatsaani. Terveys- ja Sport-tuotteiden valikoima on kasvanut ihan huikeasti. Aiempi puolikas hyllyn pätkä on vaihtanut paikkaa leipäosaston viereen ja kasvanut kolminkertaiseksi! Valikoimaakin on ihan valtavasti. Tykkään kokeilla kaikenlaisia uutuustuotteita: viherjauheita, patukoita, palautumisjuomia ja lisäravinteita. Nyt kokeiltava ei ihan heti lopu.K-Citymarketin tuoteosastovastaava Johanna Kaunisvaara kertoi, että kauppa haluaa elää mukana kuluttajien kasvavassa terveys- ja hyvinvointitrendissä. Se näkyy myös muun muassa aiempaa suurempana valmiiden kasvisruokien ja puolivalmisteiden valikoimana. Karisman Citymarketin gluteenittomien tuotteiden valikoimakin alkaa olla Lahden laajimpia.
Sain kokeiltavakseni gluteenittoman kaurahiutaleen ja täytyy sanoa, että siitä syntyi ihanan samettinen aamupuuro. Maistelin myös gluteenittomia Break-patukkoita, joista löytyy useita eri makuvariaatioita. Maapähkinä-hunajapatukka oli kelpo välipala kahvin kanssa. Tykkäsin myös seesami-rusina-pähkinäpatukasta. Näitä aion hamstrata keliaakikko-siskolleni.
Johannan mukaan K-Citymarketin tuotevalikoimaa täydennetään asiakkaita kuunnellen, joten jos hyllystä ei löydy jotain, mitä sinne kaipaisi, siitä kannattaa vinkata henkilökunnalle.

Päätinkin heti hihkaista alkoholittomista siidereistä. Huomasin nimittäin, että joku muukin on löytänyt oman suosikkini, Stowford Pressin, jonka hylly ammotti tyhjyyttään. Johanna kertoi, että sekä alkoholittomien oluiden että siidereiden menekki on kasvanut kovasti. Sekin liittynee vallalla olevaan terveysbuumiin. Hän kertoi, että Citymarketin juomaosasto uudistuu ja laajenee kevään aikana. Myös alkoholittomiin tuotteisiin on tulossa silloin uutuuksia.

Nelivuotiaan K-Citymarketin ulkoasuuudistus ulottuu osastojen uudelleen järjestelyjen lisäksi myös koko kaupan visuaaliseen ilmeeseen ja opasteisiin. Tämä näkyy selkeimmin mm. maito-, karkki- ja kahvihyllyjen kohdalla. 
Myös kylmäkaapit ja pakastearkut on laitettu uuteen uskoon ja järjestykseen, jotta jatkuvasti kasvava tuotevalikoima saadaan tuotua parhaalla mahdollisella tavalla kuluttajien ulottuville. 

Sisäpiirin tietona kuulin, että vapun jälkeen Karisman K-citymarketissa voi shoppailla vuoden jokaisena päivänä.
 
Siis aivan kirjaimellisesti. Sellaista pyhää ei enää tule, etteikö kauppa olisi auki. Aika hurjaa! Myös aukioloajat muuttuvat. Jatkossa kauppa on arkena auki klo 9-21, lauantaina klo 8-21 ja sunnuntaina klo 11-20. 

Muistan vielä ihan kirkkaasti omasta lapsuudestani, kuinka kauppa meni lauantaisin kuudelta kiinni, eikä sunnuntaiaukiolot käyneet kenelläkään edes pienessä mielessä.

Mutta niin se maailma muuttuu. Juhlapyhien jättiostokset ja etukäteishamstraamisen tuska ovat pian historiaa. Kaupassa voi käväistä juuri silloin kuin itselle sopii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti