pärnu

pärnu

keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Karisman viikonloppu on yhtä juhlaa!

Ensi lauantaina ja sunnuntaina Kauppakeskus Karismassa juhlitaan vauhdikkaita 6-vuotissynttäreitä! Luvassa on hulvattoman hauskaa ohjelmaa, sisähuvipuisto, Ryhmä Hau ensimmäinen live-esiintyminen Suomessa ja maan suosituimpien tubettajien esiintyminen!


Molempina päivinä isot ja pienet synttärivieraat pääsevät testaamaan taitojaan ja pitämään hauskaa monissa aktiviteettilaitteissa. Luvassa on mm. benjitrampoliinia, korispeliä ja rodeota. Hauskanpidon ohessa voit myös voittaa kivoja palkintoja, joita ovat lahjoittaneet mm. Karisman liikkeet, Viking Line ja Kaslink.

Osallistumalla Karisman huikeaan Instagram-kisaan voit voittaa ikimuistoisen fanitapaamisen Lakon, Marieeveronican ja Justimuksen kanssa! Arvonnassa kolme onnekasta pääsee kaverinsa kanssa VIP-tapaamiseen Karisman synttäreillä sunnuntaina 29.10. Osallistua voi vain Karisman Instagramissa @kauppakeskuskarisma. 

Kisa on käynnissä perjantaihin 27.10.2017 klo 12 asti. Kilpailun voittajille ilmoitetaan ilosanoma yksityisviestillä Instagramissa perjantaina 27.10. Lisäksi voittajat julkaistaan kilpailun viestiketjussa Instagramissa.

Lue lisää vauhdikkaasta synttäriohjelmasta tästä ja TULE MUKAAN JUHLIMAAN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti