pärnu

pärnu

sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Juhlahumua

Eilen oli ikimuistoinen päivä. Ihana, hauska ja liikuttava. Siitä vastasivat kaikki ne neljäkymmentä ihmistä, jotka tekivät Simon ja minun 40-vuotisjuhlista juhlan.


Juhlat pidettiin Isku Areenan klubiravintolassa, joka sopi mainiosti juuri tällaiseen iltajuhlaan. Hyvä ruoka, läheisten ihmisten seura sekä tanssijalkaa vipattava musiikki saivat suurimman osan porukassa viipymään juhlissa loppuun asti. DJ Petri Valon pettämätön biisilista, neonvalot ja savukoneet olivat kyllä uskomattoman upea kokonaisuus!


Oli ihanaa nähdä sukulaisia, lapsuuden ystäviä ja seurakavereita yhtä aikaa. Katja piti minulle liikuttavan ihanan puheen ja Sami puhui Simolle. Tuntui etuoikeutelulta olla niin monen rakkaan ihmisen ympäröimänä.

Vanheneminen ei tunnu oikeastaan miltään. On hyvä olla tässä ja nyt, juuri tämän ikäisenä. Sen tässä kyllä huomaa, että juhlista toipumiseen saa varata ainakin pari päivää. Tämä päivä on mennyt jonkin sortin horroksessa. Taitaa nukkumatti kutsua tätä juhlijaa jo aivan tuota pikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti