pärnu

pärnu

tiistai 3. lokakuuta 2017

Auringosta KarkeloihinViime viikon loppupuoli vierähti Espanjan auringon alla. Olin minilomalla Barcelonan kupeessa, Calellassa, jossa oli lauantaina Ironman-kilpailu. Tällä kertaa en ollut itse mukana, mutta oli mahtava olla paikan päällä seuraamassa tapahtumaa ja kannustamassa seurakavereita. 
Minilomasen aikana tuli juostua Katjan ja Susannan kanssa hyviä lenkkejä, uitua pari kertaa märkäpuvulla ihanan lämpimässä meressä, otettua aurinkoa ja nautittua muutama lasillinen kylmää cavaa. 

Kertakaikkisen mukava reissu!


Matka oli etukäteissynttärilahja minulle itselleni. Eilen nimittäin vuosimittari kääntyi uudelle kymmenluvulle. Mutta se ei oikeasti tunnu miltään. On ihanaa olla juuri tämän ikäinen ja tässä elämänvaiheessa. Simo leipoi minulle synttärikakun ja sitä maisteltiin perheen kesken. Lauantaina juhlitaan sitten vähän isommalla porukalla Simon ja minun yhteisiä nelikymppisiä. Jotain päällepantavaa olisi lauantaiksi keksittävä, mutta eiköhän sitä Karismasta löydy. Huomenna nimittäin alkavat sunnuntaihin asti kestävät Karisman Karkelot, joiden ansiosta liikkeet ovat täynnä huikeita tarjouksia!


Ostosreissun lomassa voi osallistua arvontaan ja voittaa yhden jaossa olevista 370:stä Helsinki-Tukholma-Helsinki-risteilylahjakortista. Mukana Karkeloiden menossa ovat myös lasten kestosuosikit, halittavan ihanat maskotit Papu Kaijanen ja Ville.

Karkeloiden aikana Karisman 1. kerroksen isossa leikkitilassa on ilmainen lapsiparkki 3-7-vuotiaille lapsille. Sitä pitävät Pelicans Salibandyn naiset. Joten ei kun Karkeloimaan!

Lue lisää Karkeloiden ohjelmasta ja tarjouksista TÄSTÄ.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti