pärnu

pärnu

sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Villasukkaviikonloppu

Viikonloppu ilman sovittua menoa minnekään. Olipa aika luksusta! Viimeisen kuukauden ajan  on töiden puolesta pitänyt kiirettä ja viikonloppuisin on ollut vähintäänkin Meten kisareissuja. Nyt oli pitkästä aikaa pari päivää ilman mitään ihmeempää, jos normaaleja treenikuskauksia ei lasketa mukaan. Mutta niitä nyt en edes ajattele velvollisuuksina. 

Perjantai-iltana Simo oli työpaikan pikkujouluissa, joten harrastuskuskaukset olivat minun kontollani. Kurvailin ensin Meten voimistelun vanhempainiltaan ja sitten vein poikia omiin futisharkkoihinsa. Kuskausten välissä ajelin tunnin autotallissa trainerilla ja hölkkäsin matolla verryttelyksi. Ehdinpä illan päätteksi vielä seuran vuorolle uimaankin.



Lauantaina olin sopinut Katjan kanssa tärskyt Tokialle vasta iltapäiväksi. Tuntui kummalta, kun ei heti ensimmäisenä ollutkaan aamulla kiskomassa treenikamppeita niskaan. Sen sijasta siivoilin kotia, vein futispojat harjoituspeliinsä ja käväisin kaupassa.

Puoli kolmelta hyppäsin Tokialla wattbiken selkään ja ajoin puolentoistatunnin hikisen ja jalkoja tärisyttävän treenin. Sen päälle putkirullailtiin ja joogailtiin Esan opastuksella. Ai että teki hyvää!

Illalla tehtiin pitsaa ja ihmeteltiin hajoamispisteessä olevaa uunia. Kodinkoneiden parasta ennen-päiväys näyttää menevän kymmenessä vuodessa. Uunin lisäksi sekä astian- että pyykinpesukone vetelevät viimeisiään. Mahtavaa.

Ennen nukkumaan menoa kaivoin esiin Ruotsin kirjan ja opettelin sosiaalialan sanastoa. 10 opintopisteen tentti on 13.12. ja siihen mennessä muistiin pitäisi tallentua vielä aika monta uutta sanaa. Vi får se hur det går.

Sunnuntai alkoi kuten niin lukemattomat muutkin sunnuntait: aamu kymmenen pitkällä juoksulenkillä. Se vaan kuuluu sunnuntaihin. Talvella juoksu vaihtuu hetkeksi hiihtoon. Viime talvena hiihtokelit eivät ole suosineet kovin pitkään, joten juoksua on päässyt tekemään myös talvisin.


Tänään kipiteltiin Katjan ja Esan kanssa hyvä lenkki tuulesta, lumesta ja tuiverruksesta huolimatta. Sarvan nastalenkkareissa pito on hyvä ja kun on sopivasti päällä, niin ei tosiaankaan ollut kylmä. Tykkäsin tosi paljon!




Aamun lenkin jälkeen oli mukava syödä lounas ja katsella villatöppöset jalassa telkusta hiihtoa. Illalla vein Metteä treeneihin ja suunnittelin alkavan viikon työlistan, niin kuin joka sunnuntai.

Paljon kirjoitettavaa on tiedossa ensi viikollekin, mm. ravinnosta, parisuhteista, lasten talvivaatteista ja motivoivasta johtamisesta. Melko laidasta laitaan siis.


 Tästä se taas alkaa. Uusi viikko ja uudet kujeet. Ja hei - enää neljä viikkoa jouluun!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti