pärnu

pärnu

perjantai 4. marraskuuta 2016

Pikkujouluihin Halosen kautta

Pikkujoulukausi lähestyy! Meillä on tänään niistä ensimmäiset. Kiertelin viikolla Karisman vaateliikkeitä ja etsin sieltä uutta päällepantavaa. Melkein kaikista löytyi pikkujouluteemaan sopivia kimaltavia toppeja ja juhlavia pikkumustia. 

Halosen visualisti Maiju Karvonen oli koonnut rekkiin valmiiksi kymmenkunta pikkujouluteemaan sopivaa asukokonaisuutta. Hypistelin vaatteita innoissani ja ilahduin niiden edullisuudesta.                       Pitkähihainen mekko, 26,95 euroa, lyhythihainen mekko 16,95 ja bolero 17,95.

Kivannäköisen mustan pitsimekon ja siihen sopivan boleron saa kolmellakympillä! Tykästyin myös harmaaseen strechmekkoon ja sen kanssa yhteen sopivaan tekoturkikseen.


                                            Hopeanharmaa mekko, 34,95, turkisbolero, 69,95.

Maijun mukaan haalarit ovat jälleen muodissa ja ne ratkaisevat kerralla koko asukokonaisuuden. Kokeilin päälleni tuota oikeanpuoleista. Se oli aivan ihana, mutta minulle aavistuksen liian lyhyt.


                                 Kimaltava haalari, 99,95 euroa, pitsihaalari, 44,95 euroa

Jos mekot ja haalarit tuntuvat vierailta, niin mustat nahkajäljitelmähousut, vaalea toppi ja tekoturkis ovat kerrassaan upeannäköinen yhdistelmä!


               Tekoturkisbolero, 66 euroa, kullanhohtoinen paita, 24,95.

Iskin silmäni myös mustaan nahkahameeseen, jonka kanssa voi yhdistellä monenlaisia yläosia arkeen ja juhlaan.


                    Juhlava pitkähihainen, 65 euroa, musta paita, 22,95 euroa ja nahkahame, 44,95

Haloselta löytyy juhlavaatteita nuorekkaaseen ja aikuiseen makuun. Asusteiden kanssa ne taipuvat varsin monenlaiseen käyttöön.


 
Mekko, 54,95 euroa

Maiju Karvonen muistuttaa, että Haloselta saa myös juhlavat alusvaatteet, jotka siloittavat ja korostavat kurveja juuri oikeista paikoista. Menkäähän sovittelemaan!


                                                                 Mekko, 39,95 euroa


 Iloista pikkujouluaikaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti