pärnu

pärnu

keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Hola!

Viime viikko vierähti reissutunnelmissa: töiden vimmatulla tekemisellä, kesävaatteiden pyykkäämisellä ja pakkaamisella, jääkaapin täyttämisellä, mummon hakemisella ja niillä lukemattomilla pikkujutuilla, jotka pitää muistaa ennen lomalle lähtöä.Olimme ystäväpariskunnan, Marjutin ja Mikan, kanssa viime torstaista eiliseen tiistaihin asti Mallorcalla. Tarkoituksenamme oli viettää rento loma aikuisten kesken ja tutustua saareen pitkälti pyörän selästä käsin.

Hotellimme, Hoposa Pollentia, sijaitsi Port de Pollencassa, josta oli näppärä lähteä pyöräilemään eri puolille saarta. Keskitason hotellissa oli pienet ja viileät huoneet, mutta loistava puolihoito. Mahan sai täyteen niin aamiaisella kuin illallisellakin.Etukäteissuunnitelmamme onnistuikin mainiosti. Pyöräreitit ja maisemat olivat todella hienoja. Reittien varrelle osui kymmeniä kilometrejä haastavia serpenttiinimäkiä, appelsiini- ja sitruunaviljelmiä, viinitiloja, lampaita, viehättäviä pikkukyliä ja aavaa meren rantaa.

Neljä ajopäivää ja16 pyörän satulassa vietettyä tuntia vierähtivät uskomattoman nopeasti.Suussa maistuu vieläkin vahva espressokahvi, viileä sangria, ihanat salaatit, mausteiset risotot ja herkulliset jäätelöt. Ainoa miinus koko reissulla oli sää, joka olisi voinut olla rahtusen lämpimämpi.Lomalta jäi kuitenkin mainiot muistot. Koska näimme vain murto-osan pyöräilijän paratiisiksi mainitus saaren reiteistä, on Mallorcalle päästävä vielä joskus uudestaan.Simo teki reissustamme hienon videon. Sitä katsellessa tuntuu kuin loma ei olisi vielä loppunutkaan.

https://www.youtube.com/watch?v=xruwsfFnOPk&feature=youtu.be

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti