pärnu

pärnu

sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Helsinki City Run

Eilinen päivä vierähti Helsingissä. Simo juoksi jo kymmenettä kertaa Helsinki City Runin, joka on Suomen suurin puolimaraton. Juoksemassa oli myös siskoni sekä iso joukko ystäviä ja tuttuja.

Minä olin tapahtumassa töissä. Päivitin tapahtuman Facebook-sivua ja keräsin materiaalia myöhempää lehtijuttua varten.Päivä oli kylmä ja sateinen. Juoksemisen kannalta optimaalinen, mutta vihkon ja kynän kanssa ulkona värjöttelyyn suorastaan hyytävä. Parin paidan ja sadeviitan antama lämpö ei ulottonut sormiin asti, jotka olivat aivan kohmeessa. Pyörin tapahtumakeskuksena toimineen Sonera Stadiumin liepeillä, kisa-alueella ja maalissa, haastattelin ihmiisä ja aistin tapahtuman tunnelmaa.Upeaa oli jälleen! Lähes 12 000 juoksijasta huokuva innostus ja ilo oli kerta kaikkisen tarttuvaa. Maaliin saapui itsensä voittaja toisensa jälkeen. Yhtä moneen tyytyväiseen hymyyn ja villiin tuuletukseen ei varmasti törmää missään muualla kuin HCR: maaliviivalla.Simon juoksu ei mennyt aivan tavoiteaikaan, mutta uusi reitti ja sen loppunousut huomioiden hän oli tyytyväinen suoritukseensa.

Eikä se tässä iässä ja elämänvaiheessa enää niin vakavaa ole. Jos tavoite jää saavuttamatta, niin aina voi yrittää uudestaan. Hän jo vähän miettikin, lähtisikö minun kanssani ensi lauantaina juoksemaan puolikasta Tuusulaan.

Minä laitan siis varpaani puolimaratonin lähtöviivalle ensi viikonloppuna. Saa nähdä miten käy. Pitäkää peukkuja!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti