pärnu

pärnu

torstai 14. heinäkuuta 2016

Matkakuumetta

Täällä on menossa kuumeinen pakkausoperaatio. Vielä muutama päivä ja sitten alkaa loma! Sitä ennen on kuitenkin vielä edessä Joroisissa triathlonin puolimatkan SM-kilpailut, joita odotan jo malttamattomana.

Joroisissa on aina aivan omanlaisensa tunnelma. Koko pieni kunta on mukana tapahtuman järjestelyissä ja mieleenpainuvimmat kannustajat olivat viime vuonnakin paikallisen vanhainkodin asukkaat, jotka olivat reitin varrella kylttien kanssa hurraamassa.  
Odotan itseltäni viiden tunnin alitusta ja vahvoja suorituksia kaikissa kolmessa lajissa. Toivottavasti sää suosii, sillä auringonpaisteessa mieli on aina korkeammalla kuin sateessa.  Mukana on 1500 kilpailijaa eri puolilta Suomea ja yhteensä 60 meidän seurasta. Tuossa yllä olevassa kuvassa seuran värejä edustavat Late ja Ville.

Lauantaina siis hikoillaan kisassa ja  sunnuntaina Italian helteissä. Lähdemme varhain sunnuntaiaamuna kohti Gardajärveä ja sen pohjoisosassa sijaitsevaa Riva Del Gardaa kahden ystäväperheen kanssa.Omatoimimatkamme alkaa aamuvarhaisella lennolla Milanoon, josta olemme vuokranneet autot. ”Clio tai vastaava” on mitä todennäköisimmin Fiat, koska niitä on Italiassa pilvin pimein. Automatka Milanosta Gardalle kestää noin kaksi ja puoli tuntia.


Majoitumme 4Limoni-huoneistohotelliin, joka on reilun kivenheiton päässä kolmen vuoden takaisesta hotellistamme. Paikka on siis entuudestaan tuttu, mutta matka toivottavasti aavistuksen viime kertaista onnekkaampi. Silloin pääsimme nimittäin tutustumaan italialaiseen terveydenhuoltoon oikein perinpohjaisesti.

Mette mätkähti ensimmäisenä lomapäivänä alas parin metrin korkeudella olleesta kiipeilytelineestä ja mursi ranteensa. Vakuutukselle tuli käyttöä ja vakuutusyhtiö oli kotimaasta käsin valtavan suurena apuna. Käsi hoidettiin paikan päällä ja loma jatkui kipsin kanssa. Toivottavasti tällä kertaa kipsejä ei tule kellekään.

Odotan pian alkavalta lomalta paljon aurinkoa, hyvää ruokaa, pään nollaavaa lukemista, mukavaa aikaa yhdessä koko perheen ja ystävien kanssa, aamulenkkejä ja uintia kirkasvetisessä Gardajärvessä.


Teemme varmasti jonakin päivänä retken vuorille ja yhtenä päivänä käymme Caneva World-huvipuistossa. Marjutin ja Essin kanssa ajattelimme vuokrata yhtenä päivänä maantiepyörät ja ajella minne mieli tekee. Mutta pääasiassa vain ollaan rennosti ja nautitaan lomasta.Lierihatun suojassa ja aurinkolasien takana on kiva leikkiä turistia.


Mukavaa lomaa kaikille lomalaisille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti