pärnu

pärnu

maanantai 13. marraskuuta 2017

Juhlahumua

Viikonloppu vierähti enemmän ja vähemmän juhlatunnelmissa. Perjantaina juhlittiin seuran porukan kanssa pikkujouluja ja sunnuntaina Meten synttäreitä. Vähän tuntuu kuin oikeaa viikonloppua ei olisi ollutkaan.

Perjantain seurakemut menivät yhdessä hujauksessa. On meillä vaan ihan loistava porukka! Liian harvan kanssa ehti taas kerran vaihtaa kuulumisia. Olin autolla liikenteessä ja lähdin jo kymmenen paikkeilla kotiin, koska seuraava päivä oli pyhitetty synttärijuhlajärjestelyille.

Kivaahan se juhlien järjestäminen on. Kun vaan ei tarvitsisi sitä siivousta ja leipomista, joista kumpikaan ei ole varsinaisesti lempihommaa. Talo tuli kuitenkin jynssättyä sen verran hyvin puhtaaksi, että seuraava isompi siivous tarvitsee tehdä vasta jouluna.


Leipoessa vuodatin taas muutaman tuskanhikikyyneleen ja siihen nähden lopputulos oli yllättävänkin hyvä. Lohipiirakka teki hyvin kauppansa, kakkupohja onnistui hyvin ja mokkapaloista en sentään minäkään voi enää epäonnistua.

Sankarille maistui kaikki ja sehän se tietenkin oli tärkeintä. Hän kävi jo edellisenä päivänä parin kaverinsa kanssa kaupungilla synttäreiden kunniaksi syömässä ja shoppailemassa. Lisää shoppailua on luvassa lahjaksi saaduilla vaatekauppojen lahjakorteilla.


Meten virallinen syntymäpäivä on huomenna. Tyttö putkahti maailmaan klo 19.47. Sairaalassa ei ehditty olla kuin reilu tunti. Aika syntymästä tähän päivään on mennyt hirmu nopeasti ja välillä se tuntuu vähän haikealtakin. Tytöstä on kasvanut hurmaava nuori neiti, joka tuntee nykymuodin ja kulmakarvavärit huomattavasti paremmin kuin äitinsä. Ihana ja niin rakas lapsi.

Kaunis pieni ihminen, Sä olet ainutlaatuinen, Mitä vastaan tuleekaan, toista sua ei milloinkaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti