pärnu

pärnu

sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Joulunaika alkakoon!

Karismassa vietettiin tänään virallista joulun avausta. Paikalla oli joulupukki, jonka luokse mutkitteli pitkähkö pikkuihmisten jono. Lavalla musisoivat Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri sekä ihana Janna Hurmerinta.


Tästä se joulun lähtölaskenta alkaa! Reilun kuukauden päästä istutaan jo kinkun ja laatikoiden äärellä, huh heijaa!


Piipahdin katsomassa joulun avausta muun ostostelun lomassa ja juuri kun lavalla oli menossa Jannan toinen esitys. Eturivissä oli paljon todellisia Janna-faneja, joita artisti laulatti kertosäkeissä. Onpa kiva huomata, että keikkaa tullaan varta vasten katsomaan kauppakeskukseen!

Meten kanssa pyörimme toisen kerroksen vaatekaupoissa etsimässä mekkoa koulun itsenäisyyspäiväjuhliin ja sellainen ihana vaalea kimalle-röyhelöunelma sieltä tarttuikin mukaan. Itse kävin lauantaina metsästässä juhlavaatteita ja löysin kivat housut ja silkkitopin BikBokista. Niille oli käyttöä jo samana iltana, kun olimme Simon kanssa naapurikadun Venlan synttäreillä Helsingissä. Siellä oli oikein hauska ja rento meininki. On se vieraana olo vaan melko paljon rennompaa kuin juhlakaluna oleminen!


Ennen puolta yötä ajelimme kotiin, sillä tässä on ollut melkein joka viikonloppu niin paljon menoa ja meininkiä, että halusin nukkua pitkään ja herätä omasta sängystä. Ensi viikolla on töidenkin puolesta sen verran sutinaa, että työviikkoon orientoituminen on kiva aloittaa jo tänään.

Mukavaa alkavaa viikkoa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti