pärnu

pärnu

tiistai 11. heinäkuuta 2017

En ole ikinä...

...herännyt aamulla kuudelta ehtiäkseni seitsemäksi maauimalaan. Mutta kertapa se oli ensimmäinenkin. Eikä herääminen tehnyt edes niin tiukkaa kuin ajattelin!

Sain eilen illalla viestiä Seinäjoella asuvalta triathlonkaveriltani Ninniltä, joka oli perheensä kanssa ajelemassa Lahteen. Hän kysyi, saisiko minusta aamulla uintiseuraa. Ja tottahan toki saa!

Pohdimme hetken aikaa, mennäänkö järveen vai maauimaalaan, mutta viimeksi mainittu veti pidemmän korren, koska onhan Lahden maauimala ulkopaikkakuntalaiselle kokemus jo sellaisenaan. Hyppyrimäkien juurella sijaitsevaa maauimalaa ei itse osaa pitää oikein minään, mutta kun tarkemmin ajattelee, niin onhan se aika upealla paikalla. 


Aamulla ei aurinkoa näkynyt, mutta uiminen märkkärillä lämpimässä, 24 asteisessa vedessä tuntui silti ihanan lempeältä herättelyltä päivään. Ninnin kanssa juttua olisi riittänyt vaikka kuinka pitkään, mutta hän kiiruhti puoli yhdeksäksi perheensä luo hotelliin aamupalalle ja minä kurvailin kotiin.

Lukekaahan muuten Ninnin blogia osoitteesta: energianurkkaus.fitfashion.fi

Aamukahvien jälkeen avasin koneen ja ryhdyin naputtamaan juttuja pakettiin. Ajatukset ovat silti jo sekä ensi lauantaissa että sunnuntaissa.

Lauantaina on Joroisissa triathlonin puolimatkan SM-kilpailut, jotka ovat minun kesän päätavoitteeni. Mahan pohjalla on jo sellainen mukava ja odottava kutina. Ei varsinaisesti jännitä, mutta odotan silti, että tulisi nyt jo se kisapäivä. Kesän kilpailut ovat menneet hyvin ja kuntokin tuntuu olevan kohdillaan. On kiva lähteä Joroisiin tapamaan kymmenittäin tuttuja, nauttimaan fiiliksestä ja katsomaan, mitä akasta saa tänä vuonna irti.

Sunnuntaina puolestaan koittaa toinen kesän kohokohdista, reissu Italiaan. Kone lähtee kohti Müncheniä aamu kahdeksalta ja on perillä muutamaa tuntia myöhemmin. Münchenistä vuokraamme auton ja ajamme neljän tunnin matkan Saksan ja Itävallan kautta Italiaan ja Gardajärvelle. Meidän lisäksemme reissuun lähtee kolme ystäväperhettä, joten hauskaa tulee olemaan varmasti!

Mutta sitä ennen - naputinaputi ja viimeisiä työjuttuja kasaan. Jos huomenna paistaa aurinko, ahkeroin aamupäivän ja hyppään sitten fillarin selkään pienelle lenkille.

Nautitaan kesästä - se on nimittäin tässä ja nyt!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti