pärnu

pärnu

perjantai 15. joulukuuta 2017

Hyvää joulua!

Vuosi lähenee loppua. Ensi viikolla on jo joulu ja sitä seuraavalla uusi vuosi. Ihan uskomatonta, miten nopeasti aika on mennyt!

Nopeasti on mennyt myös pari vuotta tämän blogin parissa. On ollut kiva kirjoitella meidän perheen kuulumisista ja Karisman tapahtumista. Olen tutustunut isoon osaan Karisman kauppiaista ja saanut blogin kautta sydäntä lämmittävää palautetta lukijoilta. Lämmin kiitos siitä teille kaikille!


Tämä on tällä erää viimeinen postaukseni 25tuntia-blogissa. Kirjoittamiseni jatkuu vuoden vaihteen jälkeen toisaalla ja se painottuu enemmän triathlonharrastukseeni.

Karismassa kauppa käy ja sinne minäkin suuntaan viikonloppuna joululahjaostoksille. Paljon uusia ja lapsiperheiden kannalta upeita juttuja on jälleen luvassa ensi vuodelle, joten ottakaahan Karisman somekanavat Facessa ja Instassa haltuun!

Ps. Life-kaupan Merviltä saamani Collagain-tuotesarja on osoittautunut menestykseksi! Lokakuinen lonkkakipu on poissa, eikä akillesjännekään ole enää kipuillut. Kipujen häviäminen on varmasti monen asian summa, mutta tästä tuotesarjasta en enää luovu:)
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2018!

Moikataan kun tavataan :)

t. Taru


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti