pärnu

pärnu

sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Ihana kevät!

Viikonloppuna tuntui ja tuoksui jo ihan kesältä. Takapihalla nurmikko vihertää (ja voikukat puskevat esiin minkä ehtivät) ja omena- ja päärynäpuut sekä riippahernepuu kukkivat. Meidän ja naapureiden lapset pomppivat trampoliinilla melkeinpä aamusta iltaan, potkivat palloa ja leikkivät kirkkistä. Ihanaa, että pitkän ja hiljaisen talven jälkeen pihoilla on taas väriä ja elämää!



Piipahdin perjantaina Karismassa, jossa oli menossa Bay Day. Paikalla oli valtavasti äitejä ja lapsia, joille oli tarjolla monenlaisia tuote-esittelyjä, jumppaa, värikylpyä ja mainioita tuotetarjouksia.

Hurmaavat pikkuvauvat ihastelivat Ville Viikinkiä ja äidit jutustelivat toistensa kanssa. Meininki näytti oikein mukavalta! Kävin tutustumassa myös Finlaysonin myymälään, mutta siitä lisää myöhemmin.




Citymarketista ostin normaalien ruokaostosten lisäksi kaikenlaista tankkausevästä lauantain juoksua varten. Kipittelin siis Tuusulassa lauantaina puolimaratonin Pajulahden Ladyjen Kalevan Kierros-joukkueessa. Päivä oli lämmin ja reitin toinen puolikas melko mäkinen. Juomapisteitä olisi voinut olla vähän tiuhempaan, koska neljän kilometrin aikana juoma-asemalta seuraavalle suu ehtiä kuivua santapaperiksi.

Loppujen lopuksi juoksu meni kuitenkin ihan hyvin. Olin naisten yleisessä sarjassa kolmas ajalla 1.36.58. Paransin ennätystäni vajaalla minuutilla, mutta en ihan niin paljon kuin olisi toivonut. Jäipähän sopivasti hampaankoloon seuraavaa puolikasta varten.




Sunnuntaina ajeltiin seurakavereiden kanssa pitkää lenkkiä Kalkkisten Manibaarille ja sieltä Pulkkilanharjun kautta takaisin. Maisemat tuolla reitillä ovat aivan superkauniita ja kun ilmakin oli kuin tehty pyöräilyyn, niin 100 kilometrin polkaisu meni hyvässä porukassa kuin siivillä.



Akut on hyvin ladattuna maanantaita ja ensi viikon ahkerointia varten. Mukavaa alkavaa viikkoa itse kullekin!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti