pärnu

pärnu

tiistai 26. syyskuuta 2017

Matkaan lähden

Viime viikonloppu ja alkuviikko ovat menneet pitkälti töiden kimpussa. Työviikkoni jatkuu nimittäin huomisesta alkaen Barcelonassa. Sähköposteja vilkuilen korkeintaan sivu silmällä, sillä vakaa aikomus on nauttia auringosta, juosta hyviä lenkkejä, kauhoa Välimeressä ja kannustaa seurakavereita lauantain Ironman-kisassa.

Täytän vajaan viikon päästä maanantaina neljäkymmentä ja ostin matkan etukäteissynttärilahjana itselleni. Kämppäkaverini Susanna täyttää paria päivää aiemmin kolmekymmentä, joten juhlimisen aihetta on enemmänkin. Myös ystäväni Katja on reissussa mukana, joten luvassa on taatusti hauska reissu.


 Tajusin pari päivää sitten, että en ole vielä koskaan lentänyt yksin. Huomenna sekin sitten tapahtuu ja vielä välilaskun kanssa. Toivottavasti löydän Amsterdamissa jatkolennolle. Susannan lento lähtee jo aamulla ja Katjan ja muiden seurakavereiden vähän ennen minua. Barcelonassa pitäisi vielä löytää bussi, joka vie Calellaan. Jos sitä ei löydy, otan taksin.

Seuraava postaus tulee sunnuntaina reissun jälkeen. Pitäkää peukkuja, että löydän perille ja pääsen vielä takaisinkin! Lapsia ja Simoa tulee todennäköisesti ikävä jo automatkalla kentällä, mutta ehkä mä pärjään. Ollaanhan tässä jo melkein nelikymppisiä.

Taitaa tässä ikänaisella jo hormoonitkin heitellä, sillä viime perjantainen Karisman lastenpäivä ja pienten pellavapäiden tanssahtelu Kikattavan Kakkiaisen kanssa saivat palan nousemaan liikutuksesta kurkkuun.


 Olipa kerrassaan ihanaa pikkuväkeä täynnä koko kauppakeskus!













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti