pärnu

pärnu

torstai 16. helmikuuta 2017

Sport blender ja couscous-himo

Ostin keskiviikkona Karisman K-Citymarketista ex tempore uuden smoothieblenderin. Edellisen lasikannu paukahti kaapissa rikki ja muutaman viikon kärvistelin ilman. Tykkään nimittäin tosi paljon tehdä kaikenlaisia smoothieita marjoista ja hedelmistä.

Tämä uusi blenderi ei ole sellainen jyrä kuin edellinen, eikä sillä tehdä kovin isoja annoksia kerralla. Mutta näppäryydessä ja edullisuudessa se on vertaansa vailla! Sanonnan mukaan mikään halpa ei ole koskaan hyvää, mutta ainakaan vielä en suostu sitä allekirjoittamaan. Tähän 25 euron vekottimeen saa tehtyä vajaan litran smoothieta suoraan kannelliseen muovipulloon, joita tuli paketin mukana kaksin kappalein.


Blenderiä on niin helppo käyttää, että sen uskaltaa antaa lastenkin käsiin. Kaikki aineksen vaan pulloon, pohja kiinni, pullo ylösalaisin ja kiinni alustaan. Muutama painallus ja juoma on valmis! Sitten vaan kannen vaihto ja muovipullon voi napata vaikka mukaan.


Smoothieiden lisäksi olen väsännyt tällä viikolla jo kolme kertaa couscous-salaattia. Siihen on tullut suoranainen himo! Couscousin rakenne on jotenkin ihanan pehmoinen ja kun siihen sekoittaa tuoretta basilikaa, miniluumutomaatteja ja fetaa, niin kokonaisuudesta tulee ihan vastustamaton.

Couscousia voi tehdä riisin tapaan lisukkeeksi. Se toimii yhtä hyvin mausteisen lihapadan kanssa kuin kanan kyljessäkin. Minä valitsin jälkimmäisen.


Huomenna on jo perjantai. Ihan uskomattoman nopeasti meni taas viikko. Metellä on viikonloppuna ohjelmassa voimisteluleiri ja Miskalla yökyläilyä ja futispeli. Minä puolestaan osallistun lauantaina triathlonseuraan treenipäivään Pajulahdessa.

Mukavaa viikonloppua!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti